Cosul de cumparaturi


cosul de cumparaturi

Producători

Router Wireles 3G TP-Link M5350 portabil View full size

Router Wireles 3G TP-Link M5350 portabil

Router Wireless TP-LINK M5350, 3G, portabil.

Pentru piesele de schimb solicitate, verificati cu atentie modelul si codul de service al aparatului. Routere wireless.

More details

Pentru a va asigura ca piesa
"Router Wireles 3G TP-Link M5350 portabil"
corespunde nevoilor dvs. va rugam sa o comandati telefonic la numarul:
0749.550.628
iar noi va ajutam sa alegeti piesa care va trebuie

> Retelistica>Routere wireless>Router Wireles 3G TP-Link M5350 portabil

Router Wireless TP-LINK M5350, 3G, Livram routere wireless la domiciliu oriunde in tara.

Descriere

Ce face acest produs
M5350 de la TP-LINK este in centrul partajarii wireless a conexiunilor 3G mobile. Echipat cu un modem intern 3G puteti stabili instantaneu propriul hotspot Wi-Fi pur si simplu prin introducerea unei cartele SIM 3G in partea din spate a dispozitivului. Cu viteze de download de pana la 21.6Mbps si viteze de upload de pana la 5.76Mbps, M5350 este in centrul partajarii wireless a conexiunilor 3G, la el putandu-se conecta pana la 10 utilizatori simultan. Designul sau miniatural si bateria sa interna puternica, de 2000mAh, il fac un companion perfect de calatorie, permitand utilizatorilor sa lucreze sau sa se joace ore in sir. In plus, cu afisajul sau inovator OLED, utilizatorii pot avea o vedere mult mai intuitiva asupra starii dispozitivului, cum ar fi puterea semnalului, tipul retelei (2G/3G), starea Wi-Fi, mesajele, starea conexiunii la Internet, starea bateriei, modul conexiunii si statisticile traficului.

Partajare usoara 3G
M5350 de la TP-LINK este in centrul partajarii wireless a conexiunilor 3G mobile, combinand mobilitatea conexiunii 3G broadband, cu flexibilitatea conexiunilor Wi-Fi 802.11n, fara ajutorul altor dispozitive. Acest lucru se realizeaza foarte simplu prin inserarea unui card SIM 3G pentru a crea un hotspot Wi-Fi 3G in miscare, acolo unde acoperirea 3G este prezenta.

Cardul de stocare Micro SD
M5350 este echipat cu un slot pentru card micro SD care accepta carduri micro SD cu capacitate de pana la 32GB, permitand utilizatorilor sa insereze un card micro SD, iar apoi sa conecteze dispozitivul la un PC, pentru a putea fi folosit ca stick de memorie USB externa.

Ecranul OLED ofera direct informatii utile
Cu o carcasa compacta si design inovator (tip cobblestone = piatra erodata de apa marii), alaturi de un ecran OLED incorporat, M5350 furnizeaza prin interfata sa intuitiva informatii referitoare la starea de functionare cum ar fi puterea semnalului, tipul retelei (2G/3G), starea Wi-Fi si numarul utilizatorilori conectati, mesaje, starea conexiunii la Internet, starea bateriei, modul automat si statisticile traficului de date.

Router Wireles 3G TP-Link M5350 portabil
Router Wireless TP-LINK M5350, 3G, Livram routere wireless la domiciliu oriunde in tara.
Categorie: "Router Wireles 3G TP-Link M5350 portabil"
Produs #: Router Wireles 3G TP-Link M5350 portabil #
4.5 stars, based on 7 reviews 419.43 RON
Condition: Produs nou Available from: PieseUzCasnic.ro