Cosul de cumparaturi


cosul de cumparaturi

Producători

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma SC Dipieso Junior SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Utima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".
            Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea SC Dipieso Junior SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor . Folosirea fara acordul SC Dipieso Junior SRL a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. SC Dipieso Junior SRL nu oferã, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane fãrã acordul dumneavoastrã explicit.

 

Declinarea responsabilitãtii

SC Dipieso Junior SRL nu isi asumã responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. SC Dipieso Junior SRL incearca sã prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret ), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, SC Dipieso Junior SRL nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabilã a acestora.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionatã de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. SC Dipieso Junior SRL nu  poate fi facuta responsabilã in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea com